CHP’ye broşür kumpasının faili belli oldu

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, CHP logosuyla sahte broşür hazırlandığını ve broşürü basanlar ve bastıranlarla ilgili yargı sürecini başlattıklarını açıklamıştı. Kaftancıoğlu katıldığı canlı yayında, kişilerin tespit edildiğini, görüntülerin Emniyet'e verildiğini ve savcılıktan gözaltı kararı beklediklerini belirtti. Kumpasın faillerinin AK Parti İstanbul ve Sultanbeyli gençlik kollarında yönetici iki genç olduğunu söyleyen Kaftancıoğlu, AK Parti İl Başkanına bilgi verdiğini açıkladı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından CHP logosuyla sahte broşür hazırlandığını ve broşürde yer alan "İktidar olduğumuzda Apo’yu çıkartacağız" ifadesinin gerçeği yansıtmadığını açıklamıştı. Kaftancıoğlu, "Sahte broşürü basanlar ve bastıranlarla ilgili yargı sürecini başlatıyorum 14 Mayıs itibariyle bu kişiler ve benzeri işlere kalkanların alabilecekleri en yüksek cezaları almalarının bizzat takipçisi olacağım.” ifadelerini kullanmıştı.

Kaftancıoğlu katıldığı canlı yayında, kişilerin tespit edildiğini, görüntülerin Emniyet'e verildiğini ve savcılıktan gözaltı kararı beklediklerini belirtti. Kumpasın faillerinin AK Parti İstanbul ve AK Parti Sultanbeyli gençlik kollarında yönetici iki genç olduğunu açıklayan Kaftancıoğlu, AK Parti İl Başkanına bilgi verdiğini açıkladı.

Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından programdan konu ile ilgili açıklama yaptığı kesiti paylaşarak "Kişiler tespit edilmiş ve yetkililere görüntüler verilmiş olmasına rağmen üzerinden 24 saat geçmişken savcılık işlem yapmak için neyi bekliyor?" diye sordu.

"Aklı kötülüğe çalışanları, gençleri bu kötülüklerine alet edenleri göndermeye az kaldı." diyen Kaftancıoğlu, sonuna kadar olayın takipçisi olacağını yineledi.

Kaftancıoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Emniyet yetkilileri tarafından, terör örgütü propagandası içerdiği ifade edilen sahte broşür olayıyla ilgili: 1-Kişiler tespit edilmiş ve yetkililere görüntüler verilmiş olmasına rağmen üzerinden 24 saat geçmişken savcılık işlem yapmak için neyi bekliyor? 2-Görüntülerle tespit edilen 2 genç AKP İstanbul ve AKP Sultanbeyli gençlik kollarında yönetici. AKP il başkanına bilgi verdim, konunun takipçisi olacağını ifade etti. Sonucu hep birlikte göreceğiz ancak bildiğim bir şey var ki sonuna kadar bu olayın takipçisi olacağımız. Aklı kötülüğe çalışanları, gençleri bu kötülüklerine alet edenleri göndermeye #AzKaldı"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN