CHP'ye yine sahte broşür kumpası

CHP'ye yine sahte broşür kumpası

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından CHP logosuyla sahte broşür hazırlandığını açıkladı. Broşürde yer alan "İktidar olduğumuzda Apo’yu çıkartacağız" ifadesinin gerçeği yansıtmadığını belirten Kaftancıoğlu, " Sahte broşürü basanlar ve bastıranlarla ilgili yargı sürecini başlatıyorum 14 Mayıs itibariyle bu kişiler ve benzeri işlere kalkanların alabilecekleri en yüksek cezaları almalarının bizzat takipçisi olacağım.” dedi.

Daha önceki seçimlerde CHP'yi terör örgütü ile ilişkili göstermek için farklı illerde broşürler hazırlanmıştı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sultanbeyli'de bir matbaada CHP'nin logosuyla sahte broşür ve sticker bastırıldığını duyurdu. CHP logosuyla basılan broşürde yer alan "İktidar olduğumuzda Apo’yu çıkartacağız" ifadesinin gerçeği yansıtmadığını belirten Kaftancıoğlu, "Sahte broşürü basanlar ve bastıranlarla ilgili yargı sürecini başlatıyorum 14 Mayıs itibariyle bu kişiler ve benzeri işlere kalkanların alabilecekleri en yüksek cezaları almalarının bizzat takipçisi olacağım.” dedi.

"Komik kısmı şimdi geliyor" diyen Kaftancıoğlu, "Matbaa ne hikmetse siparişi ve parayı verenin kim olduğunu bilmiyor. Kim bilir belki de uzaylılar Güldük eğlendik şimdi asıl söyleyeceğimize gelelim. CHP logosunu yalanlarına, algılarına kim alet ediyor ve aracı oluyorsa nefesimiz enselerinde olacak." ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu’nun açıklaması şöyle:

“Akşam akşam çaresizlikten düştükleri duruma biraz da gülelim diyerek bir vaka paylaşayım sizlerle. Yer Sultanbeyli’nde bir matbaa… CHP logosuyla ‘İktidar olduğumuzda Apo’yu çıkartacağız’ diyerek sözde parti broşürü, Sticker bastırmışlar. Komik kısmı şimdi geliyor: Matbaa ne hikmetse siparişi ve parayı verenin kim olduğunu bilmiyor. Kim bilir belki de uzaylılar Güldük eğlendik şimdi asıl söyleyeceğimize gelelim. CHP logosunu yalanlarına, algılarına kim alet ediyor ve aracı oluyorsa nefesimiz enselerinde olacak. Sahte broşürü basanlar ve bastıranlarla ilgili yargı sürecini başlatıyorum 14 Mayıs itibariyle bu kişiler ve benzeri işlere kalkanların alabilecekleri en yüksek cezaları almalarının bizzat takipçisi olacağım.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN