Ayda 4 bin TL taksitle sıfır model araç sahibi olmak mümkün! O markadan kısa süre geçerli dev indirim kampanyası

Ayda 4 bin TL taksitle sıfır model araç sahibi olmak mümkün! O markadan kısa süre geçerli dev indirim kampanyası

Otomobil kampanyaları yeni dönemde peş peşe geliyor. Yaşanan ekonomik kriz ve döviz kuru dalgalanması, otomotiv markalarının kısa dönemli kampanyalar yapmaya yöneltti. Sıfır model araç almayı planlayanlar, otomotiv markalarının kampanyalarına yoğun ilgi gösteriyor. Son olarak bir otomotiv markası, nisan ayına özel ayda 4 bin TL taksitle sıfır araç sahibi olma imkanı sunuyor. İşte, 4 bin TL taksitle otomobil satan o marka...

Fransız otomotiv markası Citroen düzenlediği kampanyayla 18 yaşını dolduran herkes, aylık taksitle araç sahibi olabilecek. Citroen kampanyasında aylık belirlenen 4 bin TL taksit tutarıyla sıfır model araç satın almak mümkün.

CITROEN KAMPANYASI AYLIK ÖDEME NE KADAR?

Citroen, 2023 Nisan ayına özel kampanyasını duyurdu. Ünlü model, düşük faizli kredi fırsatı ile ayda 4 bin 167 TL ödeyen herkese araç sahibi olma fırsatı sunuyor. Aracın belirli bir miktarını peşin ödedikten sonra kalan tutarı taksitlerle ödeyerek sizde araç sahibi olabilirsiniz.

CITROEN'İN EN UCUZ MODELİ NE KADAR?

2023 Nisan ayı kampanyasıyla markanın en ucuz aracı olma özelliğini taşıyan Citroen Ami, 1,48 faiz oranıyla ayda sadece 4 bin 167 TL ödeyerek sahip olunabilecek. Buna ek olarak Citroen C3, C4 ve C5 modelleri için de yüzde 0,99 faiz oranıyla aylık vadelerle geri ödeme imkanı sunuluyor.

CITROEN AMİ'NİN FİYATI NE KADAR 2023?

Citroen Ami modeli için 100 bin TL finansman 24 ay vadeyle geri ödenebiliyor. Bu durumda aylık taksit oranı 4 bin 167 TL'ye denk geliyor. Aracın satın alma bedeli peşinat tutarı ise 145 bin 900 TL olarak belirlendi.

DİĞER MODELLERİ İÇİN ÖDENECEK TUTAR NE KADAR?

Citroen C3 Aircross modeli 100 bin TL kredi tutarı faizsiz olarak 12 ay vadede ödenebiliyor. Tercihen 180 bin TL almak isteyen kullanıcılar, 12 ay vadede yüzde 0.99 faiz oranıyla ödeme yapabiliyorlar.

Citroen C4 X modeli 100 bin TL kredi tutarı faizsiz olarak 12 ay vadede geri ödenebilir. 180 bin TL kredi almak isteyen kullanıcılar, 12 ay vadede yüzde 0.99 faiz oranıyla geri ödeme yapabilirler.

Citroen C5 Aircross modeli ise 170 bin TL kredi tutarı faizsiz olarak 12 ay vadede geri ödenebiliyor. 250 bin TL kredi almak isteyen kullanıcılar ise 12 ay vadede yüzde 0.99 faiz oranıyla geri ödeme yapabilirler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN