Whatsapp'tan 'tembel' kullanıcılara özel yenilik! Yeni güncellemeyle paylaşım sistemi değişiyor

Whatsapp'tan 'tembel' kullanıcılara özel yenilik! Yeni güncellemeyle paylaşım sistemi değişiyor

Facebook ve Instagram'ın da bünyesinde bulunan META şirketine ait mesajlaşma uygulaması Whatsapp, yeni güncellemesiyle bazı değişiklikleri beraberinde getiriyor. Facebook ve Instagram'da yer alan 'Hikaye' paylaşma özelliği bulunan Whatsapp, 'üşengeç' kullanıcılar yönelik bir yenilik getiriyor. İşte, Whatsapp'ın o yeni özelliği...

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformu Whatsapp, yayınladığı güncellemeyle birlikte kullanıcıların durum güncellemelerini Facebook Hikayeler'inde paylaşmasına imkan tanıyacak.

Uygulamanın mevcut sürümünde durum güncellemesini Facebook Hikayeler'de paylaşmak zaten mümkün. Ancak durum güncellemesini yayınladıktan sonra yapılması gereken birkaç adım daha var. Yeni özellik ise bu adımları gerçekleştirmeye üşenen kullanıcıların işine yarayacak.

WHATSAPP İLE FACEBOOK ARASINDAKİ 'HİKAYE' ENTEGREASYONU KOLAYLAŞIYOR

Shiftdelete'in WABetaInfo'dan derlediği habere göre, Whatsapp'ın 2.23.9.13 sürümüyle gelen yeni özellik, durum güncellemelerinin Facebook Hikayeler'inde paylaşılma metodunu değiştiriyor. Bu sayede kullanıcılar, durum güncellemeleri üzerinde tam anlamıyla bir kontrole sahip olacak. Ayrıca hangi paylaşımları gizleyeceklerini de seçebilecek.

whatsapp-facebook-hikaye-paylasma.jpg

Whatsapp durum güncellemelerinizi platformdan çıkmadan Facebook'ta paylaşmak istiyorsanız bu özelliği, gizlilik ayarlarından etkin hale getirmeniz gerekiyor. Facebook'ta paylaşmak istemiyorsanız da özelliği istediğiniz zaman devre dışı bırakmanız mümkün. Herhangi bir değişim yapmadığınız takdirde yeni özellik varsayılan olarak etkin bir şekilde yer alacak.

ÜŞENGEÇ KULLANICILARIN İŞİNE YARAYACAK

Bu özelliğin, kullanıcı deneyimini artırması ve kullanıcıların boşa zaman kaybetmemelerini amaçlıyor. Böylece Facebook Hikayeler paylaşımlarınızı manuel olarak yapmanıza gerek kalmayacak.

Yeni özellik, iOS uygulamasında hala geliştirilme aşamasında yer alıyor. Android tarafında ise son Whatsapp beta 2.23.9.13 güncellemesi için geliştirildiği ortaya çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN