Çocuğu için kendini feda etti! Deprem felaketinde yürek yakan detay: O anlar kamerada

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi etkileyen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler, büyük bir yıkıma yol açtı. Yüzlerce bina yıkılırken binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken mucize haberler gelmeye devam ediyor. Afrin'den gelen görüntüler yürekleri paramparça etti. Oğlunu kurtarmak isteyen baba kendini feda etti. İşte o anlar kamerada...

Türkiye'yi vuran depremin bilançosu giderek artıyor. 10 ilimizi birden vuran 7,7 ve 7,6'lık depremlerin yıkımları büyüyor. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken mucize haberleri gelmeye devam ediyor. Son gelen görüntüler ise yürekleri paramparça etti. İzleyenler gözyaşlarına boğuldu. Bir babanın küçük yavrusunu kurtarmak için kendini feda etmesi herkesi duygulandırdı. İşte o korkunç görüntüler...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin etkisi Suriye'de bile etkisini gösterdi. 10 ilimizi vuran deprem yüzlerce binayı yıktı ve binlerce canımızı aldı. Bölgede çalışmalar devam ederken gelen son görüntüler herkesin yüreklerini paramparça etti.

OĞLU İÇİN KENDİNİN FEDA ETTİ

Suriye'nin Afrin kentinde enkaz altında kalan bir baba ile oğluna son anda ulaşıldı. Oğlunu korumak için üzerine siper olan babanın cansız bedeni bulunurken, çocuk enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Küçük çocuk, ambulansla hastaneye sevk edildi.

DEPREM BÖLGESİNDE SON DURUM

Depremle ilgili son durumu paylaşan AFAD, hayatını kaybedenlerin sayısının 12 bin 873'e, yaralı olarak kurtulanların sayısının 62 bin 937'ye yükseldiğini duyurdu.

dffdfddf-9.jpg

Dün de deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ın ardından Hatay'a geçti. Kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyada eşine rastlanmayacak iki büyük depreme ardı ardına ne yazık ki 10 ilimizde maruz kaldık. Hatay bu felaketten en çok etkilenen, en fazla yıkıma ve can kaybına uğrayan şehirlerimizin başında geliyor. Az önce depremin merkezi Kahramanmaraş'ı ziyaret ettim. Oradaki durumun vahametini yakından gördüm. Şimdi de Hatay'da şahit olduğumuz tablo oralardan pek de faklı değil." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN