Çocuklara karne hediyesini Turkcell veriyor! Tablet ve telefon hediyesini kaçırmayın, ay sonuna kadar giden alıyor

Çocuklara karne hediyesini Turkcell veriyor! Tablet ve telefon hediyesini kaçırmayın, ay sonuna kadar giden alıyor

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 19 milyon öğrenci bugün karne karne heyecanı yaşadı. Karne heyecanının yaşadığı günde Turkcell, çocuklara karne hediyesi vermek için önemli bir adım attı.

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci karnesini alarak yarıyıl tatiline girdi.

2022-2023 eğitim öğretim yılının 12 Eylül 2022'de başlayan birinci dönemi bugün sona erdi. İlk ve ortaöğretim kurumlarında eğitim gören yaklaşık 19 milyon öğrenci, yarıyıl tatilini yapmak üzere karnelerini aldı. 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi 06 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

TURKCELL'DEN KARNE HEDİYESİ

19 milyon öğrencinin karne heyecanı yaşadığı günde Turkcell, mağazalarında ve Turkcell Pasaj’da, sömestirde karne hediyesi almak isteyenlere seçenekler sunduğunu açıkladı.

Bilgisayarlar, bilgisayar aksesuarları ve hobi ürünlerini de içeren kampanya ile ilgili açıklamada şu bilgiler verildi: “26 Ocak’a kadar sürecek kampanyada kullanıcılara dijital tiyatro platformu Kumbaravan kodu hediyesi bulunuyor. 1 aylık sınırsız Kumbaravan kodundan, Sömestir Heyecanı kampanyasındaki ürünlerden 1.000 TL ve üzeri peşin sipariş veren müşteriler yararlanabiliyor. Tiyatro oyunlarını istenilen zamanda ve yerde sınırsız izleme imkanı sağlayan Kumbaravan platformu içerisinde yerli ve yabancı, yetişkin ve çocuk oyunları yer alıyor. 10-23 Ocak 2023 tarihleri arasında Turkcell mağazalarında ve Pasaj’da müşterilere, akıllı telefon, tablet, kulaklık ve saat olmak üzere toplam 19 farklı üründe sömestir öncesi özel teklifler devam ediyor. Tekliflere Turkcell uygulamasından da erişilebiliyor.”

Turkcell abonelerinin Pasaj’da yaptıkları alışverişleri faturalarına yansıtıp 36 aya varan taksitle ödeyebildiği belirtilen açıklamada, “Bir diğer kampanya kapsamında, 31 Ocak’a kadar anlaşmalı banka kartlarıyla yapılan taksitli alışverişlerde artı 2 taksit imkanı da sunuluyor” ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN