Çok şiddetli geliyor! 3 gün sağanak yağış var

Çok şiddetli geliyor! 3 gün sağanak yağış var

Meteorolojiden alınan günlük hava tahminlerine göre, İstanbul dahil birçok ile şiddetli sağanak geliyor. Yağışlar 3 gün boyunca etkili olacak. İşte haritalarla 5 günlük hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün (MGM) son hava tahmin raporunu yayınladı. Son değerlendirmelere göre, kuzey kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu olması tahmin ediliyor.

3 GÜN SÜRECEK

Pazar günü, İstanbul, Kocaeli, Kırklareli, Balıkesir, Çanakkale, Yalova, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Sinop'ta sağanak yağış görülecek.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Pazartesi günü, İstanbul, Kocaeli, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de yağmur yağacak.

Salı günü; Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgesi'ndeki birçok il yağmura teslim olacak.

Bu iller şöyle;

"İstanbul, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Burdur, Isparta, Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Düzce, Bolu, Zonguldak, Sakarya."

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklığın genellikle mevsim normalleri civarında, güney kesimlerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği bekleniyor.

RÜZGAR: Rüzgarın ise kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

haritatahmingun1-copy.jpgharitatahmingun2-copy.jpgharitatahmingun3-copy.jpgharitatahmingun4-copy.jpgharitatahmingun5-copy.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN