Çorum'daki barajda bulundu: Tam 4 kilometre uzunluğunda!

Çorum'daki barajda bulundu: Tam 4 kilometre uzunluğunda!

Çorum'da bulunan Koçhisar Barajı'nda Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından bulundu! Tam 4 kilometre uzunluğunda...

Çorum’un Alaca ilçesinde yer alan Koçhisar Barajı’nda kaçak avlanmaya yönelik önemli bir operasyon gerçekleştirildi. Alaca İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, barajda yaptıkları denetimlerde tam 4 bin metre uzunluğunda yasa dışı olarak bırakılmış "hayalet ağ" ele geçirdi. Ağlara takılan balıklar ekipler tarafından dikkatle kurtarılarak yeniden doğal yaşam alanlarına bırakıldı.

HAYALET AĞ TEHLİKESİYLE MÜCADELE

Koçhisar Barajı’nda gerçekleştirilen bu operasyon, hem doğal yaşamın korunması hem de yasa dışı avlanmaya karşı caydırıcı bir adım olarak öne çıktı. Ekipler tarafından sudan çıkarılan hayalet ağlara el konulurken, ağda sıkışıp kalan balıklar zarar görmeden tekrar baraja salındı.

Barajda 4 kilometre uzunluğunda hayalet ağ çıktı, ağa takılan balıklar yeniden suya salındı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN