Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP bir alacakaranlık siyaseti içinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP bir alacakaranlık siyaseti içinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bay Kemal'i sırtından hançerleyerek koltuğundan indirdiler Ankara'da dört duvarın arasına vebalı gibi hapsettiler. CHP, bir alacakaranlık siyaseti içine girmiştir" ifadelerini kullandı.

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere odaklandı. Siyasi partiler belediye başkan adaylarını açıklayarak çalışmalarını hızlandırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da katıldığı programda AK Parti İlçe Belediye Başkan Adaylarını duyurdu.

1kapak-003.jpg

İşte AK Parti'nin Antalya ilçe belediye başkan adayları:

Akseki - İbrahim Özkan

Aksu - Durmuş Kaan Şahin

Alanya - Adem Murat Yücel

Demre - İbrahim Oğuz

Döşemealtı - Bekir Kıvrım

Elmalı - Durmuş Ali Gökçe

Finike - Cenk Şimşek

Gazipaşa - Mustafa Aksoy

Gündoğmuş - Ali Gülen

İbradı - Hatice Sekmen

Kaş - Mutlu Ulutaş

Kemer - Rahman Şeker

Kepez - Rıza Sümer

Korkuteli - Sadık Önal

Konyaaltı - Durali Kolpak

Kumluca - Hüseyin Orhan Tekin

Manavgat - Süleyman Okudan

Muratpaşa - Özdemir Manavoğlu

Serik - Veli Vural

Erdoğan, tanıtım programında açıklamalarda bulundu:

SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN MEMNUNİYET DUYUYORUM

"Buradan sizlerin vasıtasıyla tüm Antalyalılara saygılarımı, sevgilerimi gönderiyorum. Akdeniz'in incisi, ülkemizin turizm başkenti, tarımın, sanayinin, diplomasinin lokomotifi Antalya'da sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Ahde vefanız, aşkınız için her birinize teşekkür ediyorum. Rabbim aramızdaki bu dayanışmayı daim eylesin diyorum. Antalya'yı özlemişiz.

BELEDİYEMİZİN KAYNAKLARINI HAKKANİYETLİ ŞEKİLDE KULLANDIK

Bundan 30 yıl önce mahalli idarelerde ilk kez göreve geldiğimizde önümüze çıkan engellere, zorluklara ve maruz kaldığımız haksızlıklara rağmen şehirlerimize hizmet için aşkla çalıştık. Millete hizmet yolunda bahane aramadık. Bahanelere sarılmadık. Kolayı seçenlerden asla olmadık. Belediyemizin kaynaklarını en doğru, en etkin ve hakkaniyetli şekilde kullanarak hemşerilerimizin sorunlarına çözüm ürettik.

1kapak-004.jpg

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak çeşitlenen beklenti sepetini karşılamanın çabasındayız.

CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız.

Şehirlerimizi iş yapmak, milletin sıkıntılarına çözüm bulmak yerine şov yapan, kişisel kariyer peşinde koşan muhterislerin insafına bırakamayız.

İSTANBUL, ANKARA HARAP OLDU, İZMİR ZATEN BERBAT

Amacımız, özellikle muhalefetin idaresi altında durumu giderek kötüleşen şehirlerimizi içine düştükleri girdaptan süratle çıkarıp hak ettikleri yüksek standartta hizmetlere kavuşturmaktır. İstanbul harap oldu. Ankara harap oldu. İzmir zaten berbat. Antalya aynen harap oldu.

Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız. Antalya'mızın bir 5 sene daha kaybetmeye tahammülünün kalmadığını biliyoruz. Hakan Tütüncü kardeşimiz şehrimize hizmete hazırdır. 31 Mart'ta Antalya'nın altın çağının başlayacağına inanıyorum.

DİRENÇLİ VE SAĞLAM YERLEŞİM YERLERİ İNŞA EDECEĞİZ

Bakınız, burada Türkiye genelindeki tüm belediyelerde hayata geçireceğimiz politikaların temel unsurlarını kısaca hatırlatmak istiyorum. Yeni dönemde ülkemizin her yerinde afetlere dayanıklı, dirençli ve sağlam yerleşim yerleri inşa edeceğiz.

Şehirlerimizi iklim değişikliğine uyumlu hale getirecek yatırımlara öncelik vereceğiz. Akıllı uygulamalara ve yeni nesil dijital teknolojilere uyumlu alt yapılar kuracağız. Gençler, çocuklar, yaşlılar, engelliler, kadınlar başta olmak üzere tüm toplumsal kesimlere karşı hassas, kuşatıcılığı yüksek sosyal belediyecilik hizmetleri sunacağız.

TÜRKİYE'DE NELER OLDUĞUNDAN HABERLERİ DAHİ YOK

Ülkemizin 2. büyük partisi ve yöneticileri nelerle uğraşıyor? CHP'nin yapması gereken her başlıkta bizim karşımızda daha iyi çalışılmış programlarla çıkmaktır. Ama bakıyorsunuz gündemlerinde ipe sapa gelmez lafları bir kenara bırakırsak bunların hiçbiri yok. Türkiye'de neler olduğundan haberleri dahi yok.

CHP BİR ALACAKARANLIK SİYASETİ İÇİNDE

Belediyeler meydan muharebesi yaşanmaktadır. Şimdi Özgür efendinin sesi soluğu çıkmıyor. Bay Kemal'le en azından siyasi bir mücadele yürütüyorduk. Bay Kemal'i sırtından hançerleyerek koltuğundan indirdiler Ankara'da dört duvarın arasına vebalı gibi hapsettiler. CHP, bir alacakaranlık siyaseti içine girmiştir.

Önlerine 3 keçi katsanız akşamına hepsini kaybedecek kifayetsizlere ne ülke ne şehirlerimiz emanet edilebilir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (30)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
30 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN