Darp ettiği kadını bayıltıp kaçıran saldırgan tutuklandı: Hak ettiği cezayı alacak mı?

Darp ettiği kadını bayıltıp kaçıran saldırgan tutuklandı: Hak ettiği cezayı alacak mı?

İstanbul Esenyurt'ta bir kadını darp ederek bayılttıktan sonra arabaya taşıyan saldırganın görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Tepkilerin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın da devreye girdiği olayda saldırgan gözaltına alınmıştı. Bugün tutuklandığı belirtilen saldırganın hak ettiği cezayı alıp almayacağı merak konusu.

İddiaya göre bir kadınla tartışan şüpheli, kadını sokak ortasında darp ederek bayılttı. Bayılan kadını park halindeki minibüse sürükleyerek taşımaya çalışan şüpheliyi, çevredeki vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

ETRAFTAKİLERE KÜFÜR VE TEHDİTLER SAVURDU

Yerde yatan kadına küfür eden şüpheli, bir yandan da "Polisi arıyorum", "Ne yapıyorsunuz?" diyerek olaya tepki gösteren vatandaşlara küfür edip tehditler savurdu. "Yarın sabah sizin için geleceğim" diye bağıran şüpheli, daha sonra olay yerinden uzaklaştı. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

‘HAK ETTİĞİ CEZAYI ALACAĞINDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ’

Görüntülerin sosyal medyada tepki çekmesinin ardından İstanbul Valisi Davut Gül, zanlının gözaltına alındığını duyurdu. Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Esenyurt ilçemizde, sokak ortasında şiddet uygulayıp tehditler savuran kişi polislerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz..."

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI DEVREYE GİRDİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İstanbul Esenyurt'ta sokak ortasında kadına yönelik şiddet olayında emniyet birimleriyle temasa geçilmesi sonucu failin gözaltına alındığını belirterek, olayla ilgili hukuki sürecin takip edileceğini bildirdi.

Bakanlık, bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan, İstanbul Esenyurt'ta sokak ortasında bir kişinin, kadına yönelik şiddet uyguladığı görüntülere ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, "Kadına yönelik şiddet olayına ilişkin olarak emniyet birimleri ile derhal temasa geçilmiş, yapılan araştırmalar neticesinde şiddet faili şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Bakanlığımız, savcılık soruşturmasına müdahil olup, olayla ilgili hukuki süreç titizlikle takip edilecektir." ifadesi kullanıldı.

HAKKINDA 11 SUÇ KAYDI VAR

Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine yakalanan Şehmus Dağ'ın Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Hakkında 11 suç kaydı bulunduğu belirlenen Şehmus Dağ, Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

TUTUKLANDI

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre; şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüpheli Şehmuz Dağ için mahkeme tarafından tutuklama kararı çıktı. Diğer şüpheli E.İ. hakkında ise adli kontrol kararı verildi. Adliyedeki işlemlerin ardından tutuklama kararı verilen maganda cezaevine götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN