Davutoğlu 'Bütün kazanımlar korunacak' diyerek paylaştı: Söz veriyoruz

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından Konyalılarla bir araya geldiği iftar programındaki konuşmalarına yer verdiği videoyu "Kimse endişe duymasın, bütün kazanımlar korunacak; bunun güvencesi biziz, söz veriyoruz." notuyla paylaştı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde Konya'daki iftar programında yaptığı açıklamaların olduğu bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Davutoğlu, deprem bölgesinden ve Anadolu'dan görüntülere yer verdiği paylaşımında "Kimse endişe duymasın, bütün kazanımlar korunacak; bunun güvencesi biziz, söz veriyoruz." notunu düştü.

Davutoğlu'nun videodaki konuşması şöyle:

Konya’mızdan ülkemizin her bir köşesine. Her bir siyasi partiye, her bir siyasiye aydına sivil toplum temsilcisine çağrımız var. Geliniz arınalım. Neden mi? Geliniz ötekileştirmeden kutuplaştırmadan arınalım. İnsanları kardeş bilelim. Hazreti Mevlâna gibi gel diyelim git demeyelim. Kucaklayalım, ötekileştirmeyelim. Hacı Bektaş-i Veli gibi soframızı, kapımızı, alnımızı açık tutalım. Yunus Emre gibi sevgi diyarı ilan edelim bu toprakları.

Başörtüsünü yasal çerçeveye kavuşturmak başta olmak üzere şu ana kadar din ve vicdan konusunda elde edilmiş bütün kazanımlarımız korunacak daha da güçlendirilecek.

Devletimizin itibarı daha güçlü olacak. Kurumlarımız daha güçlü olacak. Türkiye’nin uluslararası itibarı bugün olduğu gibi asla çiğnenmeyecek. Türkiye Cumhuriyeti cumhurbaşkanına bir daha başka ülkelerin devlet başkanları ‘Aptal olma’ diye hitap edemeyecek.

Davutoğlu'nun paylaşımı ise şu şekilde:

"Kimse endişe duymasın, bütün kazanımlar korunacak; bunun güvencesi biziz, söz veriyoruz. #MilletinGüvencesi"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN