Sergio Agüero'nun canlı yayında kalbi tekledi! Aynı hastalıktan futbolu bırakmak zorunda kalmıştı

Yaşadığı kalp sorunu nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kalan futbolcu Sergio Agüero, canlı yayında hayranlarını korkuttu. Eski yıldızın yaşadığı kalp sorunu nedeniyle canlı yayın erken sonlandırıldı. İşte, Sergio Agüero'nun kalp rahatsızlığı yaşadığı o anlar...

İspanyol Twitch yayıncısı Ibai Llanos'un yayınına katılan eski futbolcu Sergio Kun Agüero, izleyenleri korkuttu.

Geçen yıl kalp ritim bozukluğu geçiren Agüero, futbolu bırakma kararı almıştı. 35 yaşındaki Arjantinli yıldız, Twitch'te bu akşam katıldığı canlı yayında aynı rahatsızlığı yaşadı.

Agüero, durumunu kontrol etmek amacıyla cep telefonunu kullandı. Llanos, Agüero'ya sorduğu bir sorudan yanıt alamayınca neler olduğunu sordu.

aguero-kalp-krizi-ani-1.jpg

Telefonundan sağlık durumunu kontrol eden Agüero ise, "Sanırım küçük bir ritim bozukluğu geçiriyorum" yanıtını verdi.

Kalbinde çip bulunan Agüero, "Doktor çağıralım mı?" sorusuna ise, "Çip sinyal gönderiyor" şeklinde yanıt verdi.

Milliyet'te yer alan habere göre, Agüero'nun yaşadığı rahatsızlık sonrası canlı yayına son verildi.

aguero-kalp-krizi-ani-2.jpg

FUTBOLU BIRAKMAK ZORUNDA KALDI

Geçtiğimiz sezon başında Manchester City ile sözleşmesi biten Agüero, Barcelona'ya transfer olmuştu. Messi'nin ayrılmasının ardından Barcelona için önemli bir figür hale gelmesi beklenen Arjantinli oyuncu şoke eden bir olay yaşamıştı.

Kariyerinde Independiente, Atletico Madrid ve Manchester City formalarını başarıyla giyen yıldız forvet aynı şekilde Barcelona formasını da giymeye hazırlanıyordu.

2021 Temmuz ayında başlayan Barcelona kariyerinde 5 maçta 1 gol atan Agüero, sağlık problemiyle futbolu bırakmak zorunda kalmıştı.

aguero-kalp-krizi-ani-3.jpg

KALBİ YÜZÜNDEN 18 YILLIK KARİYERİNİ SONLANDIRDI

La Liga'da Barcelona'nın Alaves ile oynadığı maçta nefes darlığı şikayetiyle oyundan çıkan Agüero'nun kalbinde aritmi tespit edilmişti. Tedavi süreci için hastaneye yatırılan Agüero'nun ilk etapta üç ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Yaşadığı problemin ciddiyetini göze alıp doktorların dediklerine uyarak 33 yaşında emeklilik kararı alan futbolcu 2021 Aralık ayında futbolu bıraktığını açıklamıştı. Tek golünü Real Madrid'e karşı atan Agüero'ya kalp ritim bozukluğu teşhisi konulmuştu.

aguero-kalp-krizi-ani-4.jpg

aguero-kalp-krizi-ani-5.jpg

İlgili Haberler