Davutoğlu çadır sorununa isyan eden depremzedelerin videosunu paylaştı: Ey Erdoğan sen bu milletle nasıl helalleşeceksin?

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, deprem felaketinin ilk günlerinde bölgede istedikleri çalışmaları yapamadıkları için Adıyaman'dan helallik istemesi ile ilgili depremzedelerin çadır sorununa isyan ettiği anların videosunu paylaşarak "Ey Erdoğan hele bir dinle, sen bu milletle nasıl helalleşeceksin?" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Afet Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı açıklamada, deprem felaketinin ilk günlerinde bölgeye yardım götürülmediği için helallik istemişti. Erdoğan, "Maalesef ilk birkaç gün Adıyaman'da arzu ettiğimiz etkinlikte çalışma yürütemedik. Bunun için sizden helallik istiyorum" diye konuşmuştu.

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, deprem felaketinin ilk günlerinde bölgede istedikleri çalışmaları yapamadıkları için Adıyaman'dan helallik istemesi ile ilgili depremzedelerin çadır sorununa isyan ettiği anların videosunu paylaştı.

Davutoğlu, paylaşımında "Ey Erdoğan hele bir dinle, sen bu milletle nasıl helalleşeceksin?" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Ey Erdoğan hele bir dinle, sen bu milletle nasıl helalleşeceksin?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN