Davutoğlu 'Cinayeti her cuma hatırlatacağım' demişti: Sinan Ateş cinayetini de depremdeki acziyetinizi de unutturmayacağız

Davutoğlu 'Cinayeti her cuma hatırlatacağım' demişti: Sinan Ateş cinayetini de depremdeki acziyetinizi de unutturmayacağız

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, sokak ortasında öldürülen Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetinde suskunluklarını koruyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Soylu ve MHP lideri Bahçeli'ye yine adalet çağrısında bulundu. "Neyi bekliyorsunuz?" diyerek seslenen Davutoğlu "Sinan Ateş cinayetini de depremdeki acziyetinizi de unutturmayacağız." dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 30 Aralık 2022'de sokak ortasında cinayete kurban giden Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş suikastinin aydınlatılana kadar her cuma hatırlatacağını söylemişti.

Davutoğlu, bugün yine sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye seslendi.

'NEYİ BEKLİYORSUNUZ?'

Suiskastin üzerinden 49 gün geçtiğini söyleyen Davutoğlu şu ifadeleri kaydetti:

Sinan Ateş'in Ankara'nın göbeğinde hain bir suikast sonucu öldürülmesinin üzerinden 49 gün yani 1176 saat geçti.

Bahçeli, Erdoğan ve Soylu hala sessiz. Neyi bekliyorsunuz?

Sinan Ateş cinayetini de depremdeki acziyetinizi de unutturmayacağız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN