Davutoğlu: Halepçe yürek acısının adıdır

Davutoğlu: Halepçe yürek acısının adıdır

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan Halepçe Katliamı'na ilişkin paylaşım yaptı. Davutoğlu, "Halepçe yürek acısının adıdır. Kimyasal silah olduğunu bilmeden elma kokusuna koşan masum çocukları ve Kürt kardeşlerimizin cansız bedenlerini her düşündüğümde içim yanar" dedi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Twitter'da, Irak'ın Halepçe kentinde gerçekleştirilen kimyasal saldırının 35. yıl dönümü nedeniyle paylaşım yaptı. Davutoğlu paylaşımına "Halepçe yürek acısının adıdır. Kimyasal silah olduğunu bilmeden elma kokusuna koşan masum çocukları ve Kürt kardeşlerimizin cansız bedenlerini her düşündüğümde içim yanar. Halepçe'de can veren binlerce kardeşimizi rahmetle anıyorum." notunu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN