Davutoğlu, Hasan Bitmez'in sağlık durumu hakkında konuştu

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Meclis'te kalp krizi geçiren Saadet Partili Hasan Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Davutoğlu, "Elhamdülillah çoklu bir organ yetmezliği söz konusu değil. Organlar fonksiyonlarını ifa ediyorlar. Bu güzel bir işaret ancak kalple ilgili sorun devam ediyor." dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, TBMM Genel Kurulunda fenalaşan partisinin Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin bilgi almak için hastaneye gitti. Davutoğlu, Hasan Bitmez'i ziyaretinin ardından hastane önünde açıklama yaptı.

Davutoğlu, şunları söyledi:

"Hasan Bey çok tecrübeli, siyasete genç yaşlarda, erken yaşlarda başlamış ve ilkeli bir şekilde sürdürmüş bir arkadaşımız. Meclisimizin ona ihtiyacı var. Tertemiz bir siyasetçi, kararlı, ilkeli duruşuyla bilinen bir siyasetçi. Elhamdülillah çoklu bir organ yetmezliği söz konusu değil. Organlar fonksiyonlarını ifa ediyorlar. Bu güzel bir işaret ancak kalple ilgili sorun devam ediyor.

Yarın sabaha kadar inşallah doktorlar hayırlı bir haber verebileceklerini ifade ettiler ama durum kritik şeklini sürdürüyor. İnşallah salimen tekrar o kürsüye geri dönecek. Orada hakikatleri, düşündüklerini ifade etmeye devam edecek."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN