Davutoğlu: İmar, faiz, uyuşturucu baronlarına ülkeyi teslim etmeyeceğiz

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda iktidarı eleştirdi. Davutoğlu videosunu "Asgari ücretliyi fitreye muhtaç hale getirdiler. İmar baronlarına, faiz baronlarına, uyuşturucu baronlarına bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz" notuyla paylaştı.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan yeni bir video paylaştı. Davutoğlu, "Asgari ücretliyi fitreye muhtaç hale getirdiler. İmar baronlarına, faiz baronlarına, uyuşturucu baronlarına bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz" notuyla paylaştığı videosunda iktidarı eleştirdi.

Videoda Davutoğlu, "Bugün AK Parti'nin en ciddi hatası milletten kopmuş olmak. Diyanet İşleri Başkanı fitre açıkladı: 40 TL. 40 TL ile ne alınır biliyor musunuz? 1 ekmek, 1 margarin, 100 gram peynir,100 gram zeytin bu kadar. Bir günde bunu yiyecek bir fakir. Çok daha vahimi, 4 kişilik bir aile günde 160 lira yapar. 30 günde 4 bin 800 lira yapar. Asgari ücretlilerin hepsi fitreye muhtaç hale getirilmiş durumda. İktidardan gelen tavsiyeler ise porsiyonunuzu küçültün. Uzaklaştılar, koptular. Ehil kadrolar çekildi. Benim tasfiyem sadece Davutoğlu'nun tasfiyesi değildir. İkincisi de yolsuzluklar. Öyle bir yolsuzluk çarkı var ki... Pandemi virüsü gibi bir yolsuzluk. Tepeden tırnağa kadar. Bizimle bu dönem arasındaki fark bu. 6 yıl içerisinde Türkiye'de mafya arttı mı? Tabii arttı artmaz olur mu? Kokain ticaretinden bahsediliyor muydu o sırada? Bir bakan şirket kurup kendi bakanlığına dezenfektan satamaz. Bir bakan hem özel bir hastane işletip hem de sağlık bakanı olamaz. Hem özel bir okul işletip milli eğitim bakanı olamaz. Hem turizm şirketi sahibi olup hem de Ege'nin bütün sahilleri üzerinde söz sahibi olamaz. İmar baronlarına, faiz baronlarına ve uyuşturucu baronlarına bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN