Davutoğlu: Mülakat gidecek, liyakat gelecek

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, KPSS'den 92,79 puan alan ve sözlü sınavda 58 puan alarak tercih yapmaya hak kazanamayan öğretmen adayı Sare Halıcı ve çok sayıda mülakat mağdurunun ortaya çıkması sonrası kritik açıklamalar yaptı.

SEMİH BİŞKİN

KPSS'den 93,79 puan alan ve 1. öncelikle mülakata katılan öğretmen adayı Sare Halıcı'nın mülakattan 58 puan alarak elenmesi Türkiye gündemine oturdu. Mülakat mağduru Sare Halıcı sonrası bir çok öğrencinin aynı şekilde mağdur olduğu ortaya çıktı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 'mülakat gidecek, liyakat gelecek' sözleriyle milyonlarca öğrenci ve öğretmen adayına bir dizi müjdeyi duyurdu.

Davutoğlu Twitter'dan yaptığı açıklamada:

Gençler, sesinizi, çığlığınızı duyuyoruz! Parti programında mülakatı kaldıracağını taahhüt eden ilk parti olarak size söz veriyoruz; Mülakat gidecek, liyakat gelecek!' diyerek 'Ahmet Davutoğlu ile 1 soru 1 dakika' başlığı ile bir video yayımlayarak konunun detaylarını açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN