Davutoğlu'ndan artan şiddet olaylarına tepki: Türkiye'yi Teksas'a çevirdiniz

Davutoğlu'ndan artan şiddet olaylarına tepki: Türkiye'yi Teksas'a çevirdiniz

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, artan şiddet olaylarının son görüntüleri Esenyurt'ta bir tekel bayisine yapılan iki kişinin öldürüldüğü, bir kişinin ise yaralandığı silahlı saldırıya tepki gösterdi. "Türkiye'yi Teksas'a çevirdiniz" diyen Davutoğlu, "Türkiye genelinde ruhsatsız silah denetimi yapıyor musunuz? Asayişi hapisten çıkınca siyasilerin elini öpen mafyaya mı havale ettiniz? Devletin en önemli görevi huzur ve güvenliği sağlamaktır; bunu sağlayamıyorsanız niye iktidardasınız?" dedi.

Türkiye, Esenyurt'ta bir tekel bayiye yapılan silahlı saldırıyı konuşuyor. Geçtiğimiz cuma günü Esenyurt Güzelyurt Mahallesi’nde yaşanan korkunç cinayetin nedeni belli oldu. Gece saatlerinde Murat Ö., Azat Ö., Tarık Ö., Servet Ö. isimli 4 silahlı saldırgan, bir tekel bayini basıp Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır’ı önce darp edip sonra vurarak öldürmüş, Yusuf Erzen’i de ağır yaralamıştı. Polis ekipleri kayıplara karışan saldırganları yakalamak için çalışma başlatırken, Murat Ö. yakalanarak gözaltına alındı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, son günlerde artan şiddet olaylarına tepki göstererek "Türkiye'yi Teksas'a çevirdiniz" dedi. Davutoğlu, "Türkiye genelinde ruhsatsız silah denetimi yapıyor musunuz? Asayişi hapisten çıkınca siyasilerin elini öpen mafyaya mı havale ettiniz? Devletin en önemli görevi huzur ve güvenliği sağlamaktır; bunu sağlayamıyorsanız niye iktidardasınız?" diye sordu.

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Türkiye'yi Teksas'a çevirdiniz! Kimin elinde silah var, ruhsatı neye göre veriyorsunuz? Türkiye genelinde ruhsatsız silah denetimi yapıyor musunuz? Asayişi hapisten çıkınca siyasilerin elini öpen mafyaya mı havale ettiniz? Devletin en önemli görevi huzur ve güvenliği sağlamaktır; bunu sağlayamıyorsanız niye iktidardasınız?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN