Davutoğlu'ndan dikkat çeken Nebati paylaşımı: Bre akılsız adam

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından eski Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'ye göndermede bulunarak "Bre akılsız adam!" notunu düştü. Davutoğlu'nun paylaştığı videoda ekonominin dümenine geçen Mehmet Şimşek'in "rasyonel zemin" mesajı ile Nebati'nin "İngiliz vatandaşı maliyeci" sözleri yer aldı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye göndermede bulundu. Davutoğlu paylaştığı videoda yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in görevi Nureddin Nebati'den devraldığı görüntülerin yanı sıra Davutoğlu'nun Nebati'ye yönelik sert eleştirilerine yer verildi.

Mehmet Şimşek'in "Türkiye'nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeceği kalmamıştır" mesajı üzerinden Nebati'ye göndermede bulunulan videoda ayrıca Nebati'nin, "Sen kim oluyorsun da beni İngiliz vatandaşı bir maliyeciyle karşılaştıracaksın. Sen kim oluyorsun da Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı’nı hor göreceksin. Hadi oradan, hadi" ifadeleri de yer aldı.

Videonun sonunda ise Davutoğlu'nun daha önce "Ekonomiyi yönetecek beyin yok" dediği Nebati'ye ağır sözlerle yüklendiği kısım yer aldı.

Davutoğlu'nun yayınladığı videoda şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye'nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır. Yani ne demek biliyor musunuz? Döndü yanındaki adama dedi ki, bir de akılsız adam. Yıllarca Türkiye'yi akıl dışı politikalarla yönettiğini, sen ve senin Cumhurbaşkanı ama bunların kafası basmaz. 2016'da bıraktığımız ekonomiyi berbat ettiniz, senin aklın duyup dedi. Aslında aklın yok dedi. Yani onurlu insan oradan kalkar çeker gider.

Hiçbir şeyden utanmıyorlar ya? Hiçbir şeyden utanmıyor. Sen kimsin ya, beni İngiliz vatandaşı maliyeciyle karşılaştıracaksın? Beğen o seçim meydanlarında Nureddin Nebati o İngiliz vatandaşı dediği sayın Mehmet Şimşek'e görevi devretti. İngiliz ajanlarıyla neredeyse suçladı. Başka birine bakanlığı devrederken. Oh çekiyorsa. İşte gerçek siyasi, utanmazlık budur. Bunlarda utanma kalmamış, ar kalmamış, haya kalmamış, siyasi ahlak hiç kalmamış."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN