Davutoğlu'ndan Erdoğan'ın açıklamalarına tepki: Edep ya hu

Davutoğlu'ndan Erdoğan'ın açıklamalarına tepki: Edep ya hu

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gezi Parkı eylemcileri için "Bunlar çürük, bunlar sürtük" ifadelerine tepki gösterdi. Davutoğlu, “Edep ya hu! Sen bu ülkenin cumhurbaşkanı olarak nasıl kendi vatandaşına hakaret edebilirsin” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi Parkı eylemcileri için kullandığı ifadelere Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan tepki geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis’teki konuşmasında Gezi Parkı eylemcilerine "Bunlar caminin içini pislemişlerdi. Bunlar çürük, bunlar sürtük" ifadelerini kullanmıştı.

Davutoğlu sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Edep ya hu! Sen bu ülkenin cumhurbaşkanı olarak nasıl kendi vatandaşına hakaret edebilirsin? Hadi ilim, irfan eksik diyelim; bizim inancımızın temeli nezakettir, nezaket!”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN