Davutoğlu Sinan Ateş suikastı için Erdoğan, Bahçeli ve Soylu'ya yine seslendi: Siz konuşana kadar her hafta soracağım

Davutoğlu Sinan Ateş suikastı için Erdoğan, Bahçeli ve Soylu'ya yine seslendi: Siz konuşana kadar her hafta soracağım

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Ülkü Ocakları'nın eski başkanı Sinan Ateş cinayetinin üzerinden 21 gün geçtiğini söyleyerek, "Bahçeli, Erdoğan ve Soylu hala sessiz. Neyi bekliyorsunuz? Siz konuşana kadar, her hafta soracağım" ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in suikastla öldürülmesinden ardından 21 gün geçtiğini ve iktidarın hala sessizliğini koruduğunu vurgulayarak, bir açıklama gelene kadar her hafta "Neyi bekliyorsunuz?" diye soracağını söyledi.

Davutoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Sinan Ateş'in Ankara'nın göbeğinde hain bir suikast sonucu öldürülmesinin üzerinden 21 gün yani 504 saat geçti. Bahçeli, Erdoğan ve Soylu hala sessiz. Neyi bekliyorsunuz? Siz konuşana kadar, her hafta soracağım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN