Davutoğlu'ndan MHP'li Yalçın'ın 'Habertürk' tehdidine tepki: Bu üslup sıradan değil, bir zihniyetin ürünü

Davutoğlu'ndan MHP'li Yalçın'ın 'Habertürk' tehdidine tepki: Bu üslup sıradan değil, bir zihniyetin ürünü

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın Habertürk'ü tehdit ederek "Turgay Ciner’in yanına kâr kalmayacaktır" şeklinde tehditkar bir açıklaması yapması üzerine "Bu üslup sıradan bir görüntü değil, bir zihniyetin ürünüdür. Tehdit ve baskı ile basının susturulmasına asla izin vermeyeceğiz, seçimlerin güvenle, demokratik ortamda yapılmasını sağlayacağız" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, son dönemde "yayınlarının Cumhur İttifakı karşıtı olduğu" iddiasıyla Habertürk TV’yi hedef alarak "Habertürk; Cumhur İttifakı aleyhtarlığı, felaket tellallığı ve haysiyet cellatlığı taşan yayın politikalarında Amerikancı Fox TV’yi ve Oda TV’yi yalnız bırakmıyor. Habertürk’ün Türk milletinin siyasetteki sesi olan MHP’ye düşmanca yayınlarını sevk ve idare etmek, Turgay Ciner’in yanına kâr kalmayacaktır" açıklamasında bulundu. Yalçın'ın bu tehditkar açıklamasına Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan tepki geldi.

2-002.jpgMHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın

'Tehdit dili kabul edilemez'

Davutoğlu'nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Seçimler yaklaşırken, özgür basına dönük tehdit dili kabul edilemez! Bu üslup sıradan bir görüntü değil, bir zihniyetin ürünüdür. Tehdit ve baskı ile basının susturulmasına asla izin vermeyeceğiz, seçimlerin güvenle, demokratik ortamda yapılmasını sağlayacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN