Davutoğlu'ndan TÜİK tepkisi: Sizin ekonomistliğiniz bu kadar

Davutoğlu'ndan TÜİK tepkisi: Sizin ekonomistliğiniz bu kadar

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklaması sonrasında sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 11 ay önceki sözlerini hatırlarak "Sizin ekonomistliğiniz bu kadar." dedi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) haziran ayı enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre Tüketici Fiyat Endeksi haziranda yüzde 4,95 artarken, yıllık bazda yüzde 78,62 oldu. Bu son 24 yılın en yüksek oranı olarak kayıtlara geçti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, haziran ayı enflasyon verilerini açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Edoğan'ın 11 ay önceki "Bundan böyle enflasyonun daha yukarı çıkması mümkün değil zira faiz oranlarında düşüşe geçiyoruz" sözünü hatırlatan Davutoğlu, O gün enflasyon %18.9 idi. Şimdi TÜİK verileri ile bile %78.6. İşte sizin ekonomistliğiniz bu kadar." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN