Davutoğlu'ndan Yerlikaya'ya Sinan Ateş çağrısı: Bu cinayet mutlaka aydınlatılmalı

Davutoğlu'ndan Yerlikaya'ya Sinan Ateş çağrısı: Bu cinayet mutlaka aydınlatılmalı

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Ankara'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'i hatırlatmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya seslenen Davutoğlu, "Bu cinayeti aydınlatmak yeni İçişleri Bakanı'nın en önemli görevidir. Bu cinayet mutlaka aydınlatılmalı, sorumlular yargı önünde hesap vermeli." dedi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Ankara'da uğradığı suikast sonrası hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'e ilişkin paylaşımlarına devam ediyor. Sosyal medya hesabı Twitter'dan Ateş'e ilişkin paylaşımda bulunan Davutoğlu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya seslendi. Davutoğlu, "Bu cinayeti aydınlatmak yeni İçişleri Bakanı'nın en önemli görevidir. Bu cinayet mutlaka aydınlatılmalı, sorumlular yargı önünde hesap vermeli." ifadelerini kullandı.

tesa.jpg
Sinan Ateş

Davutoğlu'nun paylaşımı şöyle;

"Sinan Ateş'in öldürülmesinin üzerinden günler, haftalar, aylar geçti. Erdoğan ve Bahçeli suskun. Bu cinayeti aydınlatmak yeni İçişleri Bakanı'nın en önemli görevidir. Bu cinayet mutlaka aydınlatılmalı, sorumlular yargı önünde hesap vermeli."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN