Dayı ile yeğen başkanlık yarışında: CHP'den Acar Ünlü, İYİ Parti'den Ali Acar Marmaris için mücadele edecek

Dayı ile yeğen başkanlık yarışında: CHP'den Acar Ünlü, İYİ Parti'den Ali Acar Marmaris için mücadele edecek

31 Mart yerel seçimlerinde Marmaris ilginç bir yarışa sahne olacak. Marmaris belediye başkanlığı için İYİ Parti'den Ali Acar ile yeğeni CHP'den Acar Ünlü mücadele edecek.

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerine kilitlenmişken siyasi partilerin hazırlıkları son sürat devam ediyor. Partiler art arda adaylarını açıklarken CHP, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantılarının ardından 103 belediye başkan adayını daha açıkladı. Toplantı sonrası CHP'nin Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü olarak ilan edildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise partisinin Marmaris belediye başkan adayı olarak Ünlü'nün dayısı Ali Acar'ı duyurmuştu.

Marmaris, yerel seçimlerde dayı ve yeğeninin belediye başkanlık yarışına ev sahipliği yapacak.

marmaris.jpg

Öte yandan Ali Acar, 2004, 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde CHP’den Marmaris Belediye Başkanı seçildi. 3 dönem üst üste belediye başkanlığı yapan Ali Acar, önce Memleket Partisi’ne geçmiş ve 2018 genel seçimlerinde Memleket Partisi’nden İstanbul 1. Bölge 2. Sıra Milletvekili adayı olmuştu. Acar, daha sonra İYİ Parti’ye geçti ve İYİ Parti’nin Marmaris belediye başkan adayı oldu.

Acar Ünlü ise 2014 yılında yapılan seçimler ile Marmaris Belediyesi Meclis Üyesi seçildi ve halen görevine devam ediyor. Ünlü, 2018 yılında CHP Marmaris İlçe Başkanlığı da yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN