Demirtaş 1 Mayıs mesajında seçimi işaret etti: İşçi ve emekçi hırsızdan sandıkta hesap soracak

Demirtaş 1 Mayıs mesajında seçimi işaret etti: İşçi ve emekçi hırsızdan sandıkta hesap soracak

Silivri'de tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle yayımladığı mesajda, "İşçi ve emekçi önce hırsızdan ve gaspçıdan sandıkta hesap soracak ve bu talan iktidarının sonunu getirecek. Sonra da emek mücadelesine devam, yeni iktidardan da hakkını söke söke alacak." ifadelerini kullandı.

Edirne Cezaevi’nde 7 yıldır tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İşçi ve emekçi önce hırsızdan ve gaspçıdan sandıkta hesap soracak ve bu talan iktidarının sonunu getirecek. Sonra da emek mücadelesine devam, yeni iktidardan da hakkını söke söke alacak." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN