Demirtaş 1 nefes için 1 oy diyerek çağrı yaptı: Bu işin üçüncü turu yok

Demirtaş 1 nefes için 1 oy diyerek çağrı yaptı: Bu işin üçüncü turu yok

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını paylaşarak “Sandıktan değişim çıkmazsa ekonomide ve demokraside felaket olacak. Artık bu işin üçüncü turu da yok! Sayın Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapalım, Türkiye nefes alsın. Sandığa gidin, 1 nefes için 1 oy verin” dedi.

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla sandığa gitme çağrısı yapıyordu. Demirtaş Ümit Özdağ’ın Kemal Kılıçdaroğlu’na destek kararının ardından ilk kez paylaşım yaptı.

Kılıçdaroğlu ile Özdağ’ın imzaladığı 7 maddelik protokolde yer alan ‘kayyum’ konusu tartışma yaratmıştı. İmzalanan protokol ve Özdağ’ın desteğinden sonra alacağı tutum merak konusu olan Demirtaş, sandığa gidip Kılıçdaroğlu’na oy verme çağrısı yaptı.

'BU İŞİN ÜÇÜNCÜ TURU YOK'

Demirtaş’ın mesajı şöyle:

“Sandıktan değişim çıkmazsa ekonomide ve demokraside felaket olacak. Artık bu işin üçüncü turu da yok!

Sayın Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapalım, Türkiye nefes alsın.

Sandığa gidin, 1 nefes için 1 oy verin.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN