Demirtaş: Oy uğruna Kur’an-ı Kerim’i pazarlamaya çalışmak mı yoksa seccadeye yanlışlıkla basmak mı günah?

Demirtaş: Oy uğruna Kur’an-ı Kerim’i pazarlamaya çalışmak mı yoksa seccadeye yanlışlıkla basmak mı günah?

HDP'nin tutuklu eski eş genel başkanı Demirtaş, Kılıçdaroğlu'nun seccadeye yanlışlıkla bastığı için hedef alınmasına Erdoğan üzerinden tepki gösterdi. Demirtaş, "Milletin parasını çalmak mı, oy uğruna Kur’an-ı Kerim’i pazarlamaya çalışmak mı yoksa seccadeye yanlışlıkla basmak mı günah?" dedi.

İstanbul Platformu’nun düzenlediği iftar buluşmasına katılan Kılıçdaroğlu’nun çektirdiği fotoğrafta seccadenin üzerine yanlışlıkla basması hedef alındı.

Kılıçdaroğlu, seccadeye görmeden bastığı için çok üzgün olduğunu belirtmiş ve “Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum” demişti.

'HANGİSİ GÜNAH?'

HDP’nin tutuklu eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, bu fotoğraf nedeniyle hedef alınan Kılıçdaroğlu’na, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hatırlatarak destek verdi:

Milletin parasını çalmak mı, oy uğruna Kur’an-ı Kerim’i pazarlamaya çalışmak mı yoksa seccadeye yanlışlıkla basmak mı günah? Doğru cevabı bilmek için Müslüman olmaya gerek yok, insan olmak yeterli.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN