Demirtaş'ın DAD kitabına D&R müdüründen ambargo! Raf yerine depoda tutuluyor

Demirtaş'ın DAD kitabına D&R müdüründen ambargo! Raf yerine depoda tutuluyor

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın yeni kitabın DAD'ın D&R Atatürk Kültür Merkezi'ndeki şubesinde raflara çıkarılmayarak depolarda tutulduğu ortaya çıktı. Müşterilere ise "Müdür talimatı" yanıtı veriliyor.

Yaklaşık 8 yıldır Edirne F Tipi Cezaevin'nde tutuklu bulunan HDP Eski Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş'ın yeni kitabı DAD çıktı. Dipnot Yayınları'ndan çıkan kitap birçok kitap mağazasında raflarda yerini aldı. Türkiye'nin en çok ziyaret edilen kitap mağazası D&R'de ise Demirtaş'ın kitabı raflarda değil depoda tutuluyor. İddialara göre; Atatürk Kültür Merkezi'nde şubesinde mağaza müdürünün talimatıyla kitap raflara çıkarılmıyor.

selo.jpg

DEMİRTAŞ'IN DAD'I RAFTA EĞİL, DEPODA TUTULUYOR

Siyasi tutuklu Selahattin Demirtaş'ın 5. kitabı DAD geçen aylarda raflarda yerini aldı. Daha önce “Seher” ve “Devran” adlı iki öykü kitabı, “Leylan” ve “Efsun” adlı romanları yayımlanan Demirtaş yine öykü formatında DAD'ı çıkardı. DAD'ın anlamı ise 'Adalet'.

Dipnot Yayınları'dan çıkan öykü kitabı, kısa sürede çok satanlar listesine girerken, Türkiye'nin en çok tercih ettiği kitap mağazası D&R'de ise DAD'ın depolarda tutulduğu ortaya çıktı.

dr.jpg

GEREKÇE İSE "MÜDÜR TALİMATI"

D&R'nin internet sitesinde satışta olan DAD, Atatürk Kültür Merkezi şubesinde ise olmasına rağmen müşterilere kitabın olmadığı söylendiği iddia edildi.

ÖNCE YOK DENİLDİ, SONRA DEPODAN ÇIKTI

Bir müşteriye önce "Yok" denilen kitabın daha sonra depodan getirilip verildiği ve müşterinin kitabın neden raflarda olmadığı sorusuna ise mağaza çalışanından "Mağaza müdürünün talimatı" yanıtının verildiği belirtildi.

dad-kitabi.jpg

Şikayetler üzerine D&R'den gelen açıklama ise şu şekilde;

"Merhaba, konu hakkında ilgili departmanlarımıza bildirim sağlanmıştır. En kısa süre içerisinde tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Sevgiler"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN