Demirtaş'tan Deniz Poyraz mesajı

Demirtaş'tan Deniz Poyraz mesajı

Selahattin Demirtaş, HDP İzmir İl Örgütü'ne yönelik saldırıya ilişkin olarak, "Failleri tanıyoruz, amaçlarını biliyoruz. O halde öfkeye yenilmeyecek ve demokratik mücadelemizden, barış arayışımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Provokasyonların önüne geçmenin yolu, demokrasi mücadelesini ve dayanışmayı büyütmektir" dedi.

HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, HDP İzmir İl Örgütü'nde Deniz Poyraz'ın öldürüldüğü saldırıya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Demirtaş Twitter'dan yayınladığı taziye mesajında, "Alçakça katledilen Deniz arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailemize ve halkımıza baş sağlığı diliyorum. Acımız çok büyük ama direncimiz ve umudumuz da çok büyük" dedi.

"Failleri tanıyoruz, amaçlarını biliyoruz. O halde öfkeye yenilmeyecek ve demokratik mücadelemizden, barış arayışımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Provokasyonların önüne geçmenin yolu, demokrasi mücadelesini ve dayanışmayı büyütmektir" diyen Demirtaş şunları söyledi:

"Tüm bu alçaklıkların hukuk önünde hesabının sorulacağı barış toplumunu ve özgür yarınları hep birlikte sağlayacağız. Hepimizin başı sağ olsun."

Demirtaş, profil fotoğrafını kaldırıp siyah ekran yaparak yaşanan katliamı protesto etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN