Demirtaş'tan halka çağrı: Liderler sizin arkanızdan gelsin

Demirtaş'tan halka çağrı: Liderler sizin arkanızdan gelsin

İYİ Parti lideri Akşener'in masadan kalkmasının ardından siyaset de sert tartışmalara sahne oluyor. Millet İttifakı'ndaki bu krizin ardından eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'tan bir açıklama geldi. Demirtaş, "Siz halksınız. İnandığınız yolda yürüyün, liderler sizin arkanızdan gelsin" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıktığını dün yaptığı bir basın açıklamasıyla duyurdu. Partisinin kıskaca alındığını savunan Akşener, "İYİ Parti; bir dayatmaya, mecbur bırakılmış; tıpkı yıllardır, Türk Milleti’ne yapıldığı gibi, ölüm ve sıtma arasında, bir tercihe zorlanmıştır" demiş ve masadan kalkmıştı. Ayrıca CHP'li iki belediye başkanına da 'aday olun' çağrısı yapmıştı.

'LİDERLER SİZİN ARKANIZDAN GELSİN'

Bu açıklamaların ardından siyasette sert rüzgarlar esti ve açıklamalar da peş peşe geldi. Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, bu gelişmelerin ardından sosyal medyadan açıklama yaparak halka seslendi.

"Siz halksınız. İnandığınız yolda yürüyün, liderler sizin arkanızdan gelsin" diyen Demirtaş paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Dünden daha fazla birlik olacağız, daha sıkı sarılacağız birbirimize. Sen ben yok, BİZ varız ve birlikte başaracağız.

Merak etmeyin, liderlerin de sadece bir oyu var, aynen sizin gibi. Mühür sizin elinizde. Güzel yarınlar sizin elinizde. Siz halksınız. İnandığınız yolda yürüyün, liderler sizin arkanızdan gelsin."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN