Demirtaş'tan miting paylaşımı: Ben yola çıktım geliyorum...

Demirtaş'tan miting paylaşımı: Ben  yola çıktım geliyorum...

HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Demirtaş, bugün Kartal'da Emek ve Özgürlük İttifakı’nın yapılacak olan mitingi için çağrıda bulundu. Demirtaş, burada bir sürprizin de olacağını söyleyerek "Ben yola çıktım, geliyorum, halayda buluşalım" ifadesini kullandı.

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, seçimlerin yaklaşmasıyla sosyal medya hesabı Twitter'dan sık sık seçmenlerine çağrıda bulunmaya başladı. Son olarak seçimlerle ilgili uyarılarda bulunan paylaşımlar yapan Demirtaş, bugün Kartal'da yapılacak miting için de seçmenlerini alana davet etti.

Demirtaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Günaydın. Rojbaş. Sabah ul hayr. Bugün saat 1'de, Kartal Meydanındaki mitingdeyiz, değil mi? Kim kimi kapatacakmış, AKP'ye de AYM'ye de gösterelim. Ben yola çıktım, geliyorum, halayda buluşalım" ifadesini kullandı.

'SÜRPRİZ BİR ARMAĞANIMIZ OLACAK'

Demirtaş paylaştığı mesajda da şu ifadeleri kaydetti:

Merhaba arkadaşlar. Bu süreçte yapılacak her miting geleceğimiz açısından hayati derecede önemlidir. Allah göstermesin ölüm hariç hiçbir mazerete takılmadan mutlaka alanları coşkuyla doldurmalısınız. Emek ve Özgürlük İttifakımızın ilk mitinginde size sürpriz bir armağanımız da olacak. İnşallah seversiniz. 15 Ocak Pazar saat 13.00 İstanbul Kartal Meydanı’nda görüşmek üzere.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN