Deniz Zeyrek 'kesin yalanlayacaklar' diye açıkladı: AK Parti'nin 'Mansur Yavaş' planı

Deniz Zeyrek 'kesin yalanlayacaklar' diye açıkladı: AK Parti'nin 'Mansur Yavaş' planı

31 Mart Yerel Seçimleri için henüz adayını resmi bir şekilde açıklamayan AK Parti'nin CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ın peşine düştüğü ileri sürüldü. Gazeteci Deniz Zeyrek, AK Parti'nin Mansur Yavaş'a yerel seçimler için adaylık teklif ettiğini, Yavaş'ın ise reddettiğini iddia etti.

Sözcü TV’ye konuşan Deniz Zeyrek, AK Parti’nin aday olması için Mansur Yavaş’a teklif götürdüğünü Yavaş’ın bu teklifi reddettiğini öne sürdü.

Zeyrek, Sözcü TV’de yaptığı konuşmasında, AK Partililerin Mansur Yavaş’ı AK Parti’den belediye başkan adayı olarak görmek istediklerini “AK Partililer Mansur Yavaş’ı transfer etmek istemiş ‘Bizim adayımız olun’ diye arka kapılardan… Şimdi biliyorum, yalanlayacaklar çünkü reddedilmiş bu öneri” ifadelerini kullandı.

Dün Gazeteci Saygı Öztürk, CHP MYK’sı tarafından Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak Erdal Beşikçioğlu'nu önermesi üzerine, Mansur Yavaş’ın partiye tavır aldığını, Ankara Büyükşehir Belediyesi adaylığını geri çekeceğini ve partiden istifa edeceğini iddia etmişti.

'KESİN YALANLAYACAKLAR…'

Zeyrek’in açıklamasının tamamı şöyle

“AK Partililer Mansur Yavaş’ı transfer etmek istemiş. ‘Bizim adayımız olun’ diye arka kapılardan… Şimdi biliyorum, yalanlayacaklar çünkü reddedilmiş bu öneri. Ama böyle bir şey yaşanmış. AK Partililer, Mansur Yavaş’ı AK Parti belediye başkan adayı olarak görmek istemişler.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN