Denize girmek isteyen oraya akın ediyor! Suyu hala fokur fokur kaynıyor... Gören gözlerine inanamıyor

Denize girmek isteyen oraya akın ediyor! Suyu hala fokur fokur kaynıyor... Gören gözlerine inanamıyor

Bu yıl tatil planları uzadıkça uzadı. Ekim ayında da devam eden sıcak havaları gören akın akın oraya gidiyor. Deniz suyu fokur fokur kaynarken görenlerde gözlerine inanamıyor.

Eylül ayında beklenen soğuk havalar Ekim ayında da gelmedi. Sıcak havaları fırsat bilenler ise koşa koşa oraya gidiyor. O şehir yazdan kalma görüntüler sunarken deniz, kum, güneş hem yerli hem de yabancıların yüzünü güldürüyor. Denize ayağını uzatan ise suyun sıcaklığı ile şaşkına dönüyor.

KIŞ BİR TÜRLÜ GELEMEDİ

Tatil denildiği zaman akla ilk gelen şehirler arasında yer alan Antalya, Ekim ayında da yazdan kalma görüntüler sunuyor. Bu yıl Antalya'da deniz ve plaj sezonu hız kesmeden devam ederken sezonun Kasım ayına kadar uzayabileceği belirtiliyor. Kasım ayının ilk haftasında da hava sıcaklıklarının 30 dereceye kadar yükselebileceği belirtilirken deniz suyu sıcaklığının hala 27 derecede olduğu aktarıldı.

antalya-deniz.jpg

Yaz tatiline doyamayan binlerce kişi tatil yapmak için Antalya'yı tercih ediyor. Sıcak ilerleyen havaların Kasım ayına kadar devam etmesi durumunda deniz ve plaj sezonunun da uzayabileceği belirtiliyor. Hava Forum tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler:

“Antalya'da bu sene deniz & plaj sezonu kasım ayına uzayacak gibi duruyor. Kasım'ın ilk haftasında bile 30 dereceler bekliyoruz. Deniz suyu sıcaklıkları halâ 27 derecelerde…”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN