Denize yüzüğü düştü ararken servet buldu! Paslı kutudan mücevherler fışkırdı…gören oraya akın etti

Yüzerken sağınıza solunuza dikkatli bakın. Bir anda zengin olabilirsiniz. Denizden çıkardığı paslı kutudan çıkanları görenlerin ağzı açık kaldı. Karayip Korsanları'nın gizli hazinesi meğer buradaymış. İşte o anlar…

Sosyal medya platformu TikTok üzerinden paylaşılan bir video tüm dünyanın gündemine oturdu. ColtyyandCombo adlı kullanıcı, nehirde düşürdüğü yüzüğü ararken buldukları herkesi hayrete düşürdü. O kutu meğerse bir hazineymiş. İşte o anlar…

NEHİRE GİRDİ KÖŞEYİ DÖNDÜ

Son yılların popüler sosyal medya platformu TikTok’ta ColtyyandCombo adlı bir kullanıcı paylaştığı video ile tüm dünyanın gündemine bomba gibi düştü. Arkadaşları ile beraber Serinlemek için nehire giren genç bulduklarıyla herkesi şaşkına çevirdi. Tiktok'ta milyonlarca izlenme olan genç adam kız arkadaşının nehire düşürdüğü yüzüğünü bulmak için kulaç atarken bulduğu şey yüzükten daha değerli oldu. Nehrin derinliklerine saklanmış gizli hazine gün yüzüne çıktı.

yuzuk-aradi-kutu-buldu.jpg

Genç adam arkadaş Zoe’nun nehre girerken yüzüğünü kaybettiğini söyledi. Arkadaşı Austin ile birlikte yüzüğü bulmak için suya daldıklarını belirten genç 30 dakikalık bir Arayışın ardından yüzüğü bulamadıklarını ancak daha büyük bir şey keşfettiklerini dile getirdi.

KORSANLAR ARADI GENÇ BULDU

Suyun altında Kayalık ve çamurun içerisine saplanmış yuvarlak bir metal kutu bulan genç adam, “Kayalık çamura saplanmış yuvarlak metal bir kutu bulduk. Üçüncü dalışımızda onu yüzeye çıkartmayı başardık. Paslanmıştı ve bu yüzden onu açabilmek için eve getirdik. Kasayı açmayı başardığımızda karşımıza bir silah ve mücevher çıktı” sözleri ile heyecanını dile getirdi.

nehir-kutu.jpg

Sosyal medya platformu tiktok'ta 6.3 milyondan fazla izlenmeye sahip olan o video görenleri şaşkına çeviriyor. Bölgeye keşif yapmak ve arkadaşının kayıp yüzüğünü bulmak için geri döneceğini belirten genç, dolardan çıkan mücevherlerin de yüz binlerce dolar değerinde olduğunu aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN