Denizli'de kan donduran olay: 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü

Denizli'de kan donduran olay: 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde, annesinin erkek arkadaşı tarafından darbedildiği öne sürülen 2 yaşındaki bebek ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı; hayati tehlikesi süren çocuk tedavisinin ardından devlet korumasına alınacak.

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde, annesinin erkek arkadaşı tarafından darbedildiği iddia edilen 2 yaşındaki çocuk ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri bulunan bebeğin hayati tehlikesi sürerken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuğun tedavi süreci sonrası devlet korumasına alınacağını duyurdu.

Olay, Sarayköy ilçesi Aşağımahalle'de meydana geldi. Eşinden bir süre önce ayrılan S.B.D. adlı kadın, yüzü ve vücudu darp izleriyle dolu 2 yaşındaki oğlunu Sarayköy Devlet Hastanesi’ne getirdi. Küçük çocuğun durumu hastane personelinin dikkatini çekti. Sağ gözünün tamamen kapanmış olduğu ve vücudunun çeşitli bölgelerinde morluklar ve travma belirtileri bulunduğu görülen bebeğin durumu polis ekiplerine bildirildi.

ANNE, ŞİDDET İDDİASINI ERKEK ARKADAŞINA YÖNELTTİ

İlk incelemelerin ardından annesi S.B.D.’nin ifadesine başvuran polis, kadının çocuğunu birlikte yaşadığı erkek arkadaşı S.D.’nin darbettiği yönündeki beyanı üzerine soruşturma başlattı. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için adli süreç başlatılırken, şüpheli şahsın gözaltına alınıp alınmadığına ilişkin henüz resmi açıklama yapılmadı.

TRAVMA GEÇİREN BEBEK HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Durumu ağır olan bebek, Sarayköy Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Kapanan sağ gözünden acil ameliyat kararı alınan bebek, sağlık çalışanları tarafından kucağa alınarak teskin edilmeye çalışıldı. Bebeğin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

BAKANLIK SÜRECİ TAKİP EDİYOR: “DEVLET KORUMASINA ALINACAK”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, çocuğun tedavi sürecinin ardından devlet korumasına alınacağı duyuruldu. Bakanlık ayrıca olayın yargı sürecine müdahil olacaklarını ve çocuğa şiddet uyguladığı tespit edilen kişilerin en ağır cezayı alması için sürecin yakın takipçisi olacaklarını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN