Depremde hiçbir binası yıkılmadı! O müteahhitle ilgili şoke eden gerçek: Madalya verilmesi gerekirken bakın ne yapmışlar?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde tam 10 ilimiz birden tara aldı. Bölgede yüzlerce bina yerle bir olurken binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Binaların depreme dayanamayıp beton külüne dönmesinin ardından müteahhit tartışması gündeme taşındı. Afet bölgesinde yapılan binaların depreme dayanıksız olduğu belirtilirken Malatya'da hiçbir binasının yıkılmadığı iddia eden müteahhit söylediği sözlerle gündem oldu. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde meydana gelen 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Bölgede yüzlerce bina yerle bir olurken binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiş durumda. Yaşanan felaket sonrası binaları yapan müteahhitler tartışma konusu oldu. Malatya'da hiçbir binasının yıkılmadığını öne süren müteahhidin sözleri sosyal medyada gündem oldu. Sonradan ortaya çıkan gerçek ise ağızları açık bıraktı. Bakın madalya verilmesi gerekirken bakın ne yapmışlar?

DEPREMDE HİÇBİR BİNASI YIKILMAMIŞ

6 Şubat 2023 Pazartesi sabahı meydana gelen ve 10 ilimizde büyük yıkıma neden olan depremlerde yüzlerce bina enkaza dönüştü. Göçük altında kalan vatandaşlarımız için halen arama kurtarma çalışmaları devam ederken binaları yapan bazı müteahhitler kıskıvrak yakalanarak tutuklandı. Malatya'da yaptığı binaların depremde yıkılmadığını öne süren bir müteahhidin sözleri sosyal medyada gündem oldu.

jjhjhhj.jpg

ÖDÜL YERİNE CEZA VERDİLER

Yaşanan deprem felaketinin ardından ayakta kalan binalarının önünde video çeken müteahhit, yetkililer tarafından zamanında kendisine haksız ceza yazıldığını ifade ederek şunları söyledi:

"Süsü püsü yok diye o zaman 300 milyar ceza yazdı bana. Şimdi arıyorlar ‘Size madalya vereceğiz diyorlar’. Süslü püslüler hep döküldü."

ghhghg-11.jpg

Müteahhit projelerinin hala kendisinde olduğunu iddia ederek kolonları sağlam bir şekilde yaptığını belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN