Depremzedelerden tepki: Kameralar gelmeden kurtarma çalışması yapılmıyor

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem 10 ilde kalıcı hasarlara neden oldu. Çok sayıda yardım ekibinin gönderildiği deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken, TRT muhabirinin çekim yaptığı sırada vatandaşlardan sert tepki geldi. Bir vatandaş, "Kameralar gelince çalışmalar başladı" diyerek tepki gösterdi

7,7 büyüklüğünde yaşanan deprem sonrası seferberlik ilan edilirken çok sayıda vatandaş kendilerine ulaşacak yardımı elini bekliyor. Bazı bölgelere ise henüz kurtarma ekiplerinin gitmediği iddia edildi. En büyük yıkımın yaşandığı Hatay da ise TRT ekiplerinin çekim sırasında vatandaşlardan tepkiler yağdı.

deprem1-001.jpg

HATAY'DA TRT'YE TEPKİ

Başta Maraş ve Hatay olmak üzere yaşanılan 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası enkaz altında arama çalışmaları devam ederken, çoğu vatandaş ise hala yardım bekliyor. AFAD ekibinin ulaştığı Hatay'da ise vatandaşlar sinirlerine hakim olamadı.

afad.jpg

"ÇEKİM İÇİN AFAD'I BEKLİYORLAR"

TRT ekibinin çekim yaptığı sırada bir vatandaş, "Dünden beri buradayız, Herhangi bir çalışma ekibi yok. Bugün TRT'nin ekipleri geldi. Çalışmalar kameraların gelmesiyle başladı. AFAD ekibi bekliyorlar çekim için" diyerek yaşadıkları duruma tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN