Depremzedeleri karşılayan askeri personel gözyaşlarını tutamadı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde Adıyaman'dan Aydın’ın Nazilli ilçesine getirilen depremzede aileleri karşılayan askeri personel, gözyaşlarına boğuldu. Depremzedeler, ilçelerdeki yurtlara, kamu kurumlarının misafirhanelerine ve çeşitli konuk evlerine yerleştirildi.

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük deprem başta Kahramanmaraş olmak üzere Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illeri de hasar gördü. Depremde 40 binin üzerinde kişi hayatını kaybederken, on binlerce kişi de yaralandı. Yaşanan yıkıcı depremlerin ardından vatandaşlar yardım için seferber oldu. Yapılan planlamalar çerçevesinde depremden sağ kurtulanlar bölgeden tahliye edilmeye başlandı. Aydın’a getirilen Adıyamanlı depremzedeler, ilçelerdeki yurtlara, kamu kurumlarının misafirhanelerine ve çeşitli konuk evlerine yerleştirildi.

DEPREMZEDELERE SARILIP AĞLADI

Aydın’ın Nazilli ilçesine getirilen depremzede vatandaşların karşılanması sırasında duygusal anlar yaşadı. Otobüsten inen depremzede bir vatandaşa sarılan askeri personel gözyaşlarına boğuldu. O anlar otobüste bulunan bir depremzede vatandaş tarafından kayıt altına alındı. Duygu dolu video sosyal medyada kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN