Dev firmadan kötü haber! 750 çalışan yeni iş aramaya başladı bile, ünlü havacılık şirketi çalışanlarını işten çıkaracak

Dev firmadan kötü haber! 750 çalışan yeni iş aramaya başladı bile, ünlü havacılık şirketi çalışanlarını işten çıkaracak

Dev firma çalışanların kötü bir haber verdi! İstihdam sağladığı 750 çalışan yeni iş arayışına başladı. Ünlü havacılık şirketinin aldığı karara çalışanlar işten çıkarılmaya başlandı. İşte konuya ilişkin detaylar…

İş bulmanın her geçen gün zorlaştığı bu günlerde ünlü havacılık şirketi 750 çalışanını işten çıkaracağını açıkladı. NTV’den edinilen bilgi kapsamında yüzlerce işçinin işsiz kalacağı öğrenildi.

YENİDEN YAPILANMA İÇİN İŞTEN ÇIKARIYORLAR

Airbus, çalışanlarını işten çıkarmak için hazırlandığını açıkladı. Buna göre avunma ve uzay birimlerinde yeniden yapılanma kapsamında 750 kişinin görevine son verilecek.

yeni-proje-3-002.jpg

Sendika kaynakları yaptıkları açıklamada, yapılacak olan değişikliklerin zorunlu işten çıkarmalara sebebiyet vermeyeceğini ifade etti. Öte yandan önümüzdeki iki sene boyunca istifa, emeklilik ya da ölüm gibi nedenlerden dolayı iş gücünde azalma ve iş alımlarında azalma şeklinde ilerleyeceklerini bildirdi.

yeni-proje-2-004.jpg

Airbus firmasının işten çıkarma haberleri teyit edilirken birimlerin büyümesinden dolayı çalışanların çıkarılmaları sonucunda iş gücünde genel bir azalma yaşanmayacağı açıklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN