Dev yılanlar topraktan fışkırmaya başladı! Sayıları iki katına çıktı, adım başı yılan fırlıyor... O ülkede istila başladı!

Dev yılanlar topraktan fışkırmaya başladı! Sayıları iki katına çıktı, adım başı yılan fırlıyor... O ülkede istila başladı!

Dünyanın dört bir yanından yılan haberleri gelmeye devam ederken gelen son dakika haberi herkesi şoke etti. Dev yılanlar topraktan fışkırmaya başladı. Sayıları iki katına çıktı. Adım attığınız yerden yılan fırlıyor! Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ülkede istila başladı!

Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakaları tüm dünyayı esir altına almış durumda. Dünyanın dört bir yanında görüntüler gelirken o ülkeden gelen acı haber herkesi şoke etti. Dev yılanlar topraktan fışkırmaya başladı. Sayıları iki katına çıktı. Adım başı yılan fırlıyor. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ülkede istila başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

ghghgh-2023-10-11t213639-765.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilirken Avustralya'dan gelen görüntüler herkesi şoke etti. Görüntüleri izleyince ağzınız açık kalacak.

DEV YILANLAR TOPRAKTAN FIŞKIRMAYA BAŞLADI

Dünyanın en zehirli yılanların yaşadığı Avustralya'dan gelen görüntüler tüm dünyayı buz kestirdi. Ülkede henüz yaz gelmemesine rağmen yılanlar erkenden fışkırmaya başladı. Yaşanan bu durumun ileriki süreçte büyük tehlikeye yol açacağını belirtiyor. Avustralyalılar sekiz yıl aradan sonra ilk El Niño olayıyla karşı karşıya kalırken , yılan avcıları, mevsim normallerinin dışında yüksek sıcaklıkların, ülkedeki en zehirli yılanlardan bazılarının boyutlarının neredeyse iki katına çıkmasına neden olduğu konusunda uyardı

ghghgh-2023-10-11t213713-746.jpg.

UZMANLAR UYARDI: O ÜLKEDE İSTİLA BAŞLADI!

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısı geldi. Yetkililer yılanların daha yaz gelmeden bu kadar erkenden çıkması ile birlikte yılan saldırıların daha fazla olacağını belirterek bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN