Devletten annelere 1600 TL para! Hemen e-Devlet hesabına bakın: Ödemeler yapıldı

Devletten annelere 1600 TL para! Hemen e-Devlet hesabına bakın: Ödemeler yapıldı

Çocuğu olan annelere başkanlıktan müjde! Başvuran herkese 1600 lira ödeme yapılıyor. Çocuk başına para ödeyen devlet şartları açıkladı. Başvuranlar 6 ay boyunca 1600 lira para alacak. Ödemeler hemen hesaba yatıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuğu olan ailelere 1600 TL sosyal yardım desteği sağlıyor. Çocuğu olup başvuran herkes 6 ay boyunca nakit para desteği alacak. Ödemeler yapılmaya başladı

Bu programdan faydalanmak için başvurular E-devlet üzerinden veya SYDV şubelerinden yapılıyor. Başvurusu kabul edilen adayların hesaplarına her ay düzenli olarak para yatırılıyor.

img-2601.jpeg

Kimler Bu Programdan Faydalanabilir?

Bu programdan faydalanmak için belirlenen şartlar şunlardır:

- Hane içinde kişi başına düşen aylık geliri net asgari ücretin 1/3’ünden (2023 yılı için 2.835,60 TL) az olan haneler (Hanesinde memur, noter ve muhtar bulunanlar hariç)

- Hane içinde kişi başına düşen aylık geliri;

- 450 TL ve altı olan hanelere aylık 1.250 TL,

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN