Dilan Polat cezaevinde yeni hobi edindi

Dilan Polat cezaevinde yeni hobi edindi

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla tutuklu bulunan Dilan Polat, cezaevinde boncuklardan süs eşyası yapmaya başladı. Polat, yaptığı süslerden birini yakın arkadaşı Sevim Alan'a hediye etti. Alan, hediyeyi sosyal medya hesabından paylaşarak, "Efkar saati" notunu düştü.

Sosyal medyadaki şatafatlı hayatlarının ardından hesapları MASAK tarafından incelemeye alınan Dilan ve eşi Engin Polat, Kasım 2023'te gözaltına alınarak, kara para aklama suçlamalarıyla tutuklandı.

İkili ve yakınlarının serbest kalıp kalmayacağı ve davanın nasıl seyredeceği merakla takip ediliyor. Polat'ın cezaevindeki yaşama adapte olmak için kendisine yeni uğraşlar bulduğu iddia edildi.

ARKADAŞINA HEDİYE ETTİ

Yine iddialara göre, Polat boncuklardan süs eşyaları yapmaya başladı. Hatta yaptığı boncuk eserlerinden birini de sık sık cezaevinden takipçilerine haber ileten yakın arkadaşı Sevim Alan'a hediye etti.

g.jpg

Sevim alan boncuklu süs eşyasını sosyal medya hesabından 'Efkar saati' etiketiyle paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN