Dilan Polat'ın yardımcısı Şule, sınır dışı edildi: Millet olarak rahatlayın

Dilan Polat'ın yardımcısı Şule, sınır dışı edildi: Millet olarak rahatlayın

Dilan Polat'ın yardımcısı ve çocuklarının bakıcısı Şule, geçtiğimiz haftalarda akrabalarını Polatların villasına yerleştirmesi üzerine gözaltına alınarak, haklarında sınır dışı kararı verilmişti. Ülkesine dönerken çektiği videoda Şule; "Millet olarak rahatlayın, alnım ak olarak gidiyorum" ifadelerini kullandı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla tutuklanan Dilan-Engin Polat çiftine yönelik soruşturma sürüyor. Çiftin, Şule isimli Özbekistanlı çalışanının cezaevine giren çiftin evine, iki akrabasını yerleştirdiği iddiaları üzerine polis harekete geçti.

Sosyal medya kullanıcıları uzun yıllardır Polatların evinde çalışan Şule'nin 'kara kutu' olduğunu iddia etmiş ve Şule'nin sorgulanması gerektiğine yönelik paylaşımlar yapmışlardı.

TURİST VİZESİ BİTTİ, GÖZALTINA ALINDI

Dilan Polat'ın kıyafetleriyle son günlerde görülen Şule ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Özbekistan uyruklu Şule ile evde yardımcılık yapan akrabası Nargiza K. geçtiğimiz günlerde gözaltına alındı. Yapılan kontrollerde Şule'nin ikamet izninin bittiği, Nargiza K.'nın ise 9 ay önce turist vizesi ile yurda girdiği ve kaçak durumda olduğu tespit edildi.

'ALNIMIN AKIYLA GİDİYORUM'

Şule Türkiye'den sınır dışı edilerek memleketi Özbekistan'a döndü. Ülkesine giderken video çeken Şule, alnının akıyla gittiğini söyledi.

TikTok hesabından paylaşım yapan Şule, "Millet olarak rahatlayın ama bir şeyde unutmayın. Çok mutluyum çünkü alnımın akıyla memleketime gidiyorum" ifadelerini kullandı.

cf.jpg

Şule'nin bir fotoğrafında akrabası Nargiza K. da görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN