Doğalgaz faturalarına zam geldi mi? BOTAŞ'tan Ağustos sürprizi

Doğalgaz faturalarına zam geldi mi? BOTAŞ'tan Ağustos sürprizi

Dolar kurundaki artış ile birlikte elektrik faturalarına okkalı zam gelmiş ve yeni tarifiler uygulanmaya başladı. Gelen zamları sonrası vatandaşlar 'Doğalgaz faturalarına zam geldi mi? Doğalgaz faturalarına ne kadar zam geldi?' sorularını araştırmaya başladı. BOTAŞ'ten son dakika duyurusu geldi. İnternet sitesi üzerinden yapılan açıklama ile kötü haberi duyurdular. BOTAŞ'tan Ağustos sürprizi! İşte detaylar haberimizde...

Son dönemde gelen zamların ardı arkası kesilmezken gelen son dakika haberi milyonlarca vatandaşı şoke etti. Dolar kurundaki artış ile birlikte elektrik faturalarına zam yapılmış ve gözler doğalgaz faturalarına çevrilmişti. BOTAŞ'ın internet sitesi üzerinden yaptığı son dakika duyurusu ise milyonlarca vatandaşı şoke etti. Doğalgaz faturalarına zam geldi mi? BOTAŞ'tan Ağustos sürprizi. Kimse bunu beklemiyordu. İşte detaylar...

hgghgh-100.jpg

BOTAŞ'TAN AĞUSTOS SÜRPRİZİ! SON DAKİKA OLARAK DUYURDULAR

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Ağustos ayı ile birlikte ilk güzel haberini paylaştı. İnternet sayfası üzerinden açıklamada bulunan BOTAŞ, Ağustos itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığını duyurdu. Doğalgazda ağustosta geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife sabit kaldı. Buna göre, BOTAŞ'ın konut tüketicileri için dağıtım şirketlerine ağustosta uygulayacağı satış fiyatı 1000 metreküp doğal gaz için 4 bin 80 lira olarak açıklandı.

gfgffg-48.jpg

DOĞALGAZ FATURALARINA ZAM GELDİ Mİ?

Sanayi abonelerinin tarifesi, kademe 1 için 1000 metreküp doğal gazda 7 bin 124 lira, kademe 2 için ise 9 bin 478 lira olarak belirlendi. Elektrik üretim amaçlı tarifede ise 1000 metreküp doğal gazın fiyatı 10 bin lira olarak duyuruldu. Kurumun internet sitesinde yer alan duyuruda, Avrupa ülkeleri arasında en düşük doğalgaz fiyatının Türkiye'de olduğu söylendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN