Doğalgaz faturası kabarık gelenlere müjde! Garanti'den müşterisine büyük jest... Faturanızın yüzde 20'sini karşılıyor!

Doğalgaz faturası kabarık gelenlere müjde! Garanti'den müşterisine büyük jest... Faturanızın yüzde 20'sini karşılıyor!

Son zamanlarda sürekli olarak yükselen doğalgaz fiyatları ile birlikte milyonlarca hanenin omuzundaki yük artmaya devam ediyor. Ülkemizde yaşanan enflasyonun da katkısıyla birlikte doğalgaz faturalarına ödeme ayırmak oldukça zor bir hal aldı. Fakat Garanti BBVA tarafından yapılan kampanya ile birlikte omuzunuzdaki yük daha da hafifleyecek. İşte tüm detaylar...

DOĞALGAZ FATURASI KABARIK GELENLERE DESTEK!

Garanti Bankası tarafından sık sık duyurulan desteklere bir yenisi daha eklendi. Garanti BBVA tarafından duyurulan kampanyaya katılım sağlayabilmek için öncelikle Garanti BBVA Cep uygulamasını indirmeniz gerekir. İndirme işleminizin tamamlanmasıyla birlikte "Müşteri Olmak İstiyorum" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

İşlemlerin sonrasında ilk kez Temassız Müşteri Teknolojisi ile süreci tamamlayarak 15 Mayıs 2023 tarihine kadar Garanti BBVA Mobil üzerinden cari hesap veya kredi kartlarından birisinden doğalgaz fatura ödemesi yapmanız gerekir. Belirtilen kampanyadan faydalanabilmek için 15 Mart ile 15 Nisan 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA mobil müşterisi olmanız gerekmekte.

Ayriyeten ödül yenileme ile birlikte sadece 15 Mayıs 2023 tarihine kadar ödeyeceğiniz ilk ve tek doğalgaz faturası için geçerli kılınır. Ödül yükleme işlemi ile birlikte maksimum 300 TL kazanma şansına sahip olabilirsiniz.

1414960.webp

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ OLAN ŞARTLAR

Doğalgaz faturanızı hesabınızdan ödemeniz halinde ödülünüz TL Vadesiz Mevduat hesabınıza, Garanti BBVA kredi kartı ile ödemeniz durumunda ise kredi kartı ekstrenize yüklenir.

Hesap üzerinden yapılan doğalgaz faturası ödemelerinin ödül geri ödemeleri her ayın 3'üncü haftası içinde iki ay süresince aktifliğini koruyan Vadesiz TL Mevduat hesabınıza yapılacaktır. Ödemeden faydalanabilmek için aktif bir TL Vadesiz Hesabınızın olması gerekir. İadeden faydalanabilmek için ise kredi kartınızın olması gereklidir.

dogalgaz-destegi-odemeleri-hesaplara-yatmaya-basladi-1000-tl-dogalgaz-destegi-basvurunuzu-e-devletten-hemen-yapin-basvuran-aliyor.jpg

BAŞVURU DETAYLARI

Belirtilen kampanyadan 15 Mart ile 15 Nisan 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden müşteri olma sürecine girdiyseniz ve 15 Nisan 2023 tarihi itibariyle kargo süreci ile müşteri olma sürecini tamamlamanız halinde 15 Mayıs 2023 tarihine kadar yapacağınız ilk doğalgaz fatura ödemesinde aktif Vadesiz TL hesabınıza yükleme yapılacaktır. Ayriyeten Garanti BBVA kredi kartı ekstrenize de yansıtılabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN