Doğru Parti, seçimde Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek

Doğru Parti, seçimde Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek

Doğru Parti lideri Rifat Serdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ile görüştü. Serdaroğlu, görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu'na desteklerini açıkladı.

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

CHP Genel Merkezi'nde yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin ardından Serdaroğlu ve Kılıçdaroğlu açıklama yaptı.

Serdaroğlu ile Türkiye'nin sorunlarını masaya yatırdıklarını dile getiren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Deprem olayını ve yaşadığımız deprem felaketinde yaraların nasıl sarılacağı konusunda, neler yapmamız gerektiği konusunda karşılıklı düşüncelerimizi aktardık. Ziyareti için kendisine ve arkadaşlarına teşekkür ederim" dedi.

6637876.jpg

'TEBRİĞE GİDEN İLK BİZ OLACAĞIZ'

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu da Türkiye'nin tarihi bir seçime gittiğini belirterek, seçim şartlarının iktidar tarafından karışık hale getirildiğini öne sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3'üncü kez bu göreve aday olamayacağını savunan ve bu nedenle YSK'ye itirazda bulunduklarını kaydeden Serdaroğlu, "İnşallah YSK, anayasayı ihlal suçu işlemez." ifadelerini kullandı.

6637875.jpg

Serdaroğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını destekleyeceklerini bildirerek, "Kendilerini tebrike giden ilk biz olacağız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN