Down sendromlu öğrencileri taşıyan minibüsün şoförü gözaltına alındı

Down sendromlu öğrencileri taşıyan minibüsün şoförü gözaltına alındı

İzmir Bayraklı'da down sendromlu çocukları taşıyan servis minibüs devrilmişti. Feci kazanın ardından minibüs şoförü gözaltına alındı. Bu arada kazada yaralanan 34 kişiden 20'si taburcu edildi. Hastanelerde tedavisi süren yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İzmir'de dün down sendromlu çocukları taşırken devrilen servis minibüsünün sürücüsü gözaltına alındı.

Bayraklı ilçesinde meydana gelen kazada yaralılar arasında bulunan sürücü Zülfikar Y, Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Zülfikar Y, Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince "taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olmak" suçlamasıyla gözaltına alındı. 

Öte yandan, kazada yaralanan 34 kişiden 20'sinin taburcu edildiği belirtildi. Hastanelerde tedavisi süren yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Down sendromlu ve zihinsel engelli özel öğrencilerle veliler ve öğretmenlerin bulunduğu Zülfikar Y. idaresindeki 35 AEM 253 plakalı servis minibüsü, Cengizhan Mahallesi yakınlarındaki İzmir Kuzey Çevre Yolu bağlantısında virajı alamayıp devrilmişti. Kazada, 34 kişi yaralanmıştı.

İZMİR/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN