Time Dergisi seçti: Dünya'nın en etkili 100 kişisi listesinde Türkiye'den sürpriz isim!

Time Dergisi seçti: Dünya'nın en etkili 100 kişisi listesinde Türkiye'den sürpriz isim!

Haluk Levent, Time dergisinin 'dünyanın en etkili 100 kişisi' listesine girdi. Deprem bölgesine yardım ulaştırmak için dünya çapında kampanyalar başlatan AHBAP Derneği'nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, bu çalışmaları sebebiyle Time dergisi tarafından “dünyanın en etkili” kişileri arasında gösterildi.

6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketi sonrası kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile deprem bölgesinde yardım çalışmaları başlatan müzisyen Haluk Levent, Time dergisinin 2023’te dünyanın en etkili 100 kişisi listesine girdi.

haluk-levent-time-en-etkili-insan1.jpg

Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP Derneği, depremin ilk gününüden itibaren büyük bir yardım organizasyonu kurdu ve sanatçıya güvenen milyonlarca insanın bağışını topladı. Derneğin faaliyetlerinin başında da bölgede çadır kentler kurmak geliyor.

Haluk Levent, düzenlediği yardım kampanyalarıyla afet bölgesinde çalışmalar yürüterek binlerce depremzedenin ihtiyaçlarını giderdi.

Time'ın listesi "İkonlar, Titanlar, Sanatçılar, Liderler ve Yenilikçiler" başlıkları altında oluşturuluyor.

haluk-levent-time-en-etkili-insan.jpg

EN ETKİLİ 100 İNSAN ARASINDA


Time dergisi tarafından 2023'te dünyanın en etkili 100 kişisi arasında gösterilen sanatçı geçtiğimiz günlerde de "en güvenilir ünlüler" araştırmasında 1. sırada yer almıştı.

Haluk Levent, listeyi gördükten sonra "Bu güvenin Ahbap'tan kaynaklı olduğunu biliyorum. Güveninize teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdiği bir paylaşım yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN